Kobyłka

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kobyłka
POL Kobyłka COA.svg
Lambang Kobyłka
120px
Lokasi Kobyłka
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Kobyłka
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Kobyłka (Jerman ...) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.