Kiyohiko Azuma

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Kiyohiko Azuma yaiku salah sijining wong Jepang sing pagaweane nggambar kartun Jepang utawa luwih sing luwih kerep diarani manga. Dheweke lair 27 Mei 1968 ing Takasago, Hyogo. BIasane dheweke nganggo jeneng pena Joji Jonokuchi ing bukune H manga. Asil karyane sing paling terkenal yaiku Azumanga Daioh. Edisi sing saiki Yotsuba, sing serial saben sasi ing majalah Dengeki Daioh. Asil karya sing liyane kelebu dōjinshi sing judule A-Zone sing ana karakter saka Neon Genesis Evangelion, Sailormoon, Tenchi Muyo, Pertempuran Atlet Kemenangan lan Dragon Ball.

Deheweke lulus saka Hyogo Prefectural Univercity ing Kakogawa lan Desain Kobe Univercity.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kiyohiko_Azuma&oldid=833980"