Kiyohiko Azuma

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Kiyohiko Azuma ya iku salah sijining wong Jepang sing pagaweane nggambar kartun Jepang utawa luwih sing luwih kerep diarani manga. Dheweke lair 27 Mei 1968 ing Takasago, Hyogo. BIasane dheweke nganggo jeneng pena Joji Jonokuchi ing bukune H manga. Asil karyane sing paling terkenal ya iku Azumanga Daioh. Edisi sing saiki Yotsuba, sing serial saben sasi ing majalah Dengeki Daioh. Asil karya sing liyane kelebu dōjinshi sing judule A-Zone sing ana karakter saka Neon Genesis Evangelion, Sailormoon, Tenchi Muyo, Pertempuran Atlet Kemenangan lan Dragon Ball.

Deheweke lulus saka Hyogo Prefectural Univercity ing Kakogawa lan Désain Kobe Univercity.

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kiyohiko_Azuma&oldid=988392"