Kingsley Coman

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kingsley Coman ndhik Bayern Munchen taun 2015

Kingsley Coman iku juru main bal-balan profèsional sing lair ndhik Paris, Perancis tanggal 13 Juni 1996.[1] Piyambaké ya iku pemainé FC Bayern München lan ndhik mangsa kapisané piyambaké iso tampil ping pitu ndhik UEFA Champions League lan Bundesliga Jerman.[2] Ndèk tetandhingan iku Coman wis gawé rong gol lan petang umpan sing dadi gol.[2]

Kariré ndhik tim senior[besut | besut sumber]

2013 - 2014 Paris Saint-Germain FC[1]

2014 - 2015 Perancis U-21[1]

2015 - 2015 Perancis U-19[1]

2014 - 2015 Juventus F.C.[1]

2015 - 2016 Perancis[1]

2015 - Saiki FC Bayern München[1]

Juwara[besut | besut sumber]

Juwara Bundesliga karo FC Bayern München taun 2016[1]

Juwara Ligue 1 karo Paris Saint-Germain FC taun 2013 lan 2014[1]

Juwara Serie A karo Juventus F.C. taun 2015[1]

Juwara DFB-Supercup karo FC Bayern München taun 2017[1]

Juwara Italian Super Coppa karo Juventus F.C. taun 2016[1]

Juwara Trophée des Champions karo Paris Saint-Germain FC taun 2014[1]

Juwara DFB Pokal karo FC Bayern München taun 2016[1]

Juwara Coppa Italia karo Juventus F.C. taun 2015[1]

Juwara Coupe de la Ligue karo Paris Saint-Germain FC taun 2014[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j k l m n o p "Kingsley Coman". www.eurosport.com. Dijupuk 24 August 2016. 
  2. a b "Sembilan Wonderkid Bundesliga Musim 2015/2016". www.fandom.id. Dijupuk 24 August 2016.