Khinkali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Khinkali
Khinkali, Restaurant Aragvi.jpg
Jeneng liyanéxinkali, hinkali
JinisDumpling
Panggonan asalGeorgia
Tlatah utawa prajaMtskheta-Mtianeti
Hawa ajanganhot
Woworan pokokFilling: spiced meat (beef, pork, or lamb), herbs, carum, cumin, satureja,chili pepper, onions, and garlic. Cheese, potato, or mushroom fillings are alternatives to meat.
Buku masakan: Khinkali  Médhia: Khinkali

Khinkali ( Basa Géorgia: ხინკალი khink'ali pra=| Babagan swara iki Ngenani wuni iki listen , Kadhangkala romanized hinkali utawa xinkali) punika Georgian dumpling, [1] [2] sing asalé ing Georgia tlatah gunung Pshavi, Tusheti, Mtiuleti lan Khevsureti . [3]

  1. The World Cookbook for Students, Volume 1 by Jeanne Jacob, Michael Ashkenazi
  2. The Georgian Feast: The Vibrant Culture and Savory Food of the Republic of Georgia by Darra Goldstein
  3. Georgia: in the Mountains of Poetry by Peter Nasmyth, 2006