Menyang kontèn

Khertek Anchimaa-Toka

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Khertek Anchimaa-Toka
Хертек Анчимаа-Тока
Barkas:Khertek Anchimaa-Toka.png.jpg
Ketuwa Presidium Khural Cilik
Linggih
6 April 1940 – 11 Oktober 1944
MahamantriSaryg-Dongak Chymba
Kang sadurungéOyun Polat
Kang sawiséJabatan dibusak
Rerincèn dhiri
Lair(1912-01-01)1 Januari 1912
Bay-Tayginsky, Tannu Uriankhai
(saiki Ruslan)
Pati4 Novèmber 2008(2008-11-04) (umur 96)
Parté pulitikParte Revolusioner Rakyat

Khertek Amyrbitovna Anchimaa-Toka (Rusia: Хертек Амырбитовна Анчимаа-Тока; lair 1 Januari 1912 – pati 4 Novèmber 2008 ing umur 96 taun) yaiku pulitikus saka Tuva/Soviet sing ing taun 1940–44 dadi ketuwa Khural Cilik (parlemen) saka Republik Rakyat Tuvan, lan dadi kepala nagara wadon kapisan ing donya sing dipilih utawa ditunjuk (ora diwariske) ing donya modern.[1]

Referensi

[besut | besut sumber]

Pranala jaba

[besut | besut sumber]


{{subst:#if:|Pènget: Kunci pilih asal (Default sort key) "{{{3}}}" nggantèkaké kunci pilih asal sadurungé "Anchimaa-Toka, Khertek".}} [[Kategori:{{subst:#switch:{{subst:uc:1912}}

|| UNKNOWN | MISSING = Taun lair ora ana {{subst:#switch:{{subst:uc:2008}}||LIVING=(wong urip)}}
| #default = Lair 1912

}}]] [[Kategori:{{subst:#switch:{{subst:uc:2008}}

|| LIVING  = Wong urip
| UNKNOWN | MISSING  = Taun pati ora ana
| #default = Pati 2008

}}]]