Khaman

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Khaman
SPECIAL SURATI KHAMAN.jpg
Khaman with mustard seeds, green chillies and coriander leaves on top. Served with green and red chutney
JinisSnack
Panggonan asalIndia
Tlatah utawa prajaGujarat
Woworan pokokGram flour, chana dal
Buku masakan: Khaman  Médhia: Khaman

Khaman minangka salah sawijining panganan saka negara Gujarat ing India . Iki minangka cemilan Gujarati sing misuwur banget ing India . [1]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "What Is the Difference Between Khaman And Dhokhla?". NDTV Food. Dibukak ing 2020-10-10.