Kesandung ing rata, kebentus ing tawang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Paribasan kesandhung ing rata, kebentus ing tawang iku tegesé nemu bebaya sing ora dinyana-nyana.

Uga delengen[besut | besut sumber]