Krucut

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Kerucut)

Krucut miturut geometri inggih punika kalebet limas ingkang alasipun awujud bunderan. Krucut punika gadhah 2 sisi lan 1 rusuk. bageyan krucut ingkang jejeg punika boten awujud segitiga ananging bidang mlengkung ingkang dipunarani kemul krucut.

Rumus kerucut[besut | besut sumber]

Amba landhesan[besut | besut sumber]

Amba kemul[besut | besut sumber]

Amba permukaan[besut | besut sumber]


    , atau
   

Volume[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Krucut&oldid=978320"