Kenès ora èthès

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kenès ora èthès iku paribasan sajeroning Basa Jawa sing tegesé wong sugih umuk nanging bodho.

Uga delengen[besut | besut sumber]