Kembang Jepun (novel)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kembang Jepun iku novèl besutan Remy Sylado terbitan Gramedia Pustaka Utama taun 2003.