Kekudhung walulang macan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kekudhung walulang macan iku paribasan sing tegesé ngapusi nggawé jenengé wong kang diwedèni.

Uga delengen[besut | besut sumber]