Baros, Kutha Sukabumi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Baros, Kutha Sukabumi
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri32.72.05 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Sukabumi {{{nama dati2}}}]]

Baros iku kacamatan ing Kutha Sukabumi, Jawa Kulon.

Padésan[besut | besut sumber]

Kutha Sukabumi