Kebun Binatang Ragunan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kebun Binatang Ragunan

Kebun Binatang Ragunan punika satunggaling kebun binatang ingkang mapan wonten ing Ragunan, Pasar Minggu, Jakarta Selatan, Indonesia. Papan punika gadhah wiyar 140 hektar ingkang kabangun nalika taun 1864. Wonten ing kebun binatang punika gadhah kathah koleksi ingkang kapérang dados 295 spesiès lan 4040 spèsimen.

Kebun Binatang punika naté dipuntutup kirang langkung satunggal minggu awit 19 September 2005 amargi kéwan-kéwanipun kénging infeksi flu burung nanging dipunbikak malih nalika tanggal 11 Oktober 2005.