Kazuki Hiramoto

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kazuki Hiramoto
Katerangan priangga
Jeneng dawa Kazuki Hiramoto
Posisi main Penyerang
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
1999- Tokyo Verdy
2007Yokohama FC
2012FC Machida Zelvia
2013Ventforet Kofu

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi.


Kazuki Hiramoto (lair 18 Agustus 1981; umur 38 taun) iku juru main bal-balan saka Jepang.

Karir[besut | besut sumber]

Kazuki Hiramoto éntuk main ing Tokyo Verdy, Yokohama FC, FC Machida Zelvia dan Ventforet Kofu.

Pranala njaba[besut | besut sumber]