Kazimierz Dolny

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kazimierz Dolny
POL Kazimierz Dolny COA.svg
Lambang Kazimierz Dolny
120px
Lokasi Kazimierz Dolny
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Lublin
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Kazimierz Dolny
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Kazimierz Dolny iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kazimierz_Dolny&oldid=1090518"