Kawula Basa Wales

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kawula Basa Wales (basa Wales: Cymdeithas yr Iaith Gymraeg, cekaké Cymdeithas utawa Cymdeithas yr Iaith) yakuwi paguyuban pandhesek lampahan langsung ing Wales sing ngampanyekaké kawenangan supaya wong-wong Wales bisa nyaturaké basa Wales ing endi waé. Pandhéganing paguyuban iki saiki Jamie Bevan.

Pranala njaba[besut | besut sumber]