Kawruhe jero tapak meri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kawruhé jero tapak meri iku sawijining sanepa sing tegesé kawruhé cethèk banget.

Uga delengen[besut | besut sumber]