Kaus kaki

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Macem-macem kaos kaki.

Kaus kaki iku sandhangan sing dirajut kanggo nutupi sikil manungsa. Kaos kaki dirancang kanggo sawetara panggunaan kayata nyuda gèsèkan ing antarané sikil lan alas sikil, njaga sikil dadi anget, nyerep kringet, lan liya-liyané. Kaos kaki biyasané digawé saka katun, wol, polipropilena, utawa kadang nilon. Werna kaos sikil manèka warna, sanajan umume peteng kanggo nyandhang formal lan putih kanggo acara ulahraga utawa kasual. Kaos kaki warna uga bisa dadi pérangan saka seragam tim olahraga lan migunani kanggo mbedakaké antarané rong tim sing béda. Werna -werna saka kaos kaki bisa nggawé wong kasengsem ngagem.

  • Kaos kaki
  • Tabi (kaos kaki tradisional Jepang)
  • Kaos kaki bonéka