Katsudhon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Katsudhon
Katsudon lan sup miso

Katsudhon minangka salah sawijining jinis olahan Jepang. Masakan kasebut diarani jeneng saka Jepang, tonkatsu (kanggo daging babi) lan donburi (kanggo sajian mangkok nasi ).

Galeri[besut | besut sumber]