Katon kaya cempaka sawakul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Katon kaya cempaka sawakul iku paribasan sajeroning Basa Jawa sing tegesé tansah disenengi wong akèh.

Uga delengen[besut | besut sumber]