Kathryn P. Hire

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kathryn Patricia "Kay" Hire
Antariksawati NASA
KabangsanAmerika Sarekat
StatusPensiun
Lair (1959-08-26) Agustus 26, 1959 (umur 63)
Mobile, Alabama, AS
Pedamelan sanèsInsinyur
PeringkatKapten Angkatan Segara Amerika Sarekat
Èmblem misiSts-90-patch.svg STS-130 patch.png

Kathryn Patricia "Kay" Hire (lair ing Mobile, Alabama, 26 Agustus 1959; umur 63 taun) yaiku mantan antariksawati NASA lan kapten Angkatan Segara Amerika Sarekat. Ia melu ing loro misi pesawat luar angkasa.

Pranala jaba[besut | besut sumber]