Kategori:Lakon Wayang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Lakon wayang iku maneka warna asale, gumantung karo panggonan, wektu, lan sapa sing crita. Umume crita-crita iku dijupuk seka kitab-kitab kuna, nanging ora sithik sing dikarang para dhalang.

Kaca-kaca ing kategori "Lakon Wayang"

Kategori iki isi 2 kaca. Ana ngisor iki dituduhaké 2 kaca.