Kategori:Lakon Wayang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Lakon wayang iku maneka warna asale, gumantung karo panggonan, wektu, lan sapa sing crita. Umume crita-crita iku dijupuk seka kitab-kitab kuna, nanging ora sithik sing dikarang para dhalang.

Kaca-kaca ing kategori "Lakon Wayang"

Kategori iki isi 2 kaca. Ana ngisor iki dituduhaké 2 kaca.