Kate Moss

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kate Moss
Moss ing taun 2005
Lair (1974-01-16) 16 Januari 1974 (umur 45)
Addiscombe, Croydon, London, Inggris
PakaryanModhèl
Dhuwur5 ft 6 in (1.68 m)[1]
Hair colourBrown[2]
Eye colourHazel
Ukuran klambiUK 6 – US 2 – EU 34[2]
AgènsiModhél IMG
PasanganJamie Hince (o. 2011)

Kate Moss Iku aktris sing ayu amarga alisé nanggal sapisan.

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. http://www.celebheights.com/s/Kate-Moss-1495.html celebheights.com Retrieved 21 April 2012
  2. a b Kate Moss in the FMD-database. Accessed 27 July 2008.