Kate Moss

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kate Moss
Moss ing taun 2005
Lair (1974-01-16) 16 Januari 1974 (umur 42)
Addiscombe, Croydon, London, Inggris
Pakaryan Modhèl
Dhuwur 5 ft 6 in (1.68 m)[1]
Hair colour Brown[2]
Eye colour Hazel
Ukuran klambi UK 6 – US 2 – EU 34[2]
Agènsi Modhél IMG
Pasangan Jamie Hince (o. 2011)

Kate Moss Iku aktris sing ayu amarga alisé nanggal sepisan.

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ http://www.celebheights.com/s/Kate-Moss-1495.html celebheights.com Retrieved 21 April 2012
  2. ^ a b Kate Moss in the FMD-database. Accessed 27 July 2008.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kate_Moss&oldid=1093652"