Karpacz

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Karpacz
POL Karpacz COA.svg
Lambang Karpacz
120px
Lokasi Karpacz
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Karpacz
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Karpacz (Jerman Krummhübel/Brückenberg) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.