Karlino

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Karlino
POL Karlino COA.svg
Lambang Karlino
120px
Lokasi Karlino
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Karlino
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Karlino (Jerman Körlino) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.

  1. ALIH Cithakan:Polen-stub