Karlino

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Karlino
POL Karlino COA.svg
Lambang Karlino
120px
Lokasi Karlino
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Karlino
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Karlino (Jerman Körlino) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Karlino&oldid=1001640"