Karajan Karusha

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Karajan Karusha utawa Karusha punika salah satunggalipun karajan ingkan dipunparentah déning para raja utawi bangsawan Yadawa ing tlatah India tengah ugi India Kulon.Karajan mau dumunung ing kidul Karajan Chedi.Raja Karusha,Dantawaktra,dipunperjaya déning Kresna ing paperangan.Karajaan Karusha dimupangatake déning Distrik Datia ing Madhya Pradesh, India

Cithakan:Karajan india kuno


Cithakan:Karajan india-stub