Karajan Karusha

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Karajan Karusha utawa Karusha punika salah satunggalipun karajan ingkan dipunparentah déning para raja utawi bangsawan Yadawa ing tlatah India tengah ugi India Kulon.Karajan kasebut dumunung ing kidul Karajan Chedi.Raja Karusha,Dantawaktra,dipunperjaya déning Kresna ing paperangan.Karajaan Karusha dimupangatake déning Distrik Datia ing Madhya Pradesh, India


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Karajan_Karusha&oldid=988632"