Kapang

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Papat koloni kapang tuwuh ing roti. katon hifa kanthi werna putih lan bagéyan mawa askus werna biru klawu. Dhiameter koloni paling gedhé watara 1cm.

Kapang (basa Inggris mold) arupa anggota regnum Fungi ("Karajan" Jamur) sing biasané tuwuh ing salumahing panganan sing wis basi utawa wis kesuwèn ora diolah. Sebagéyan gedhé kapang arupa anggota saka kelas Ascomycetes.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kapang&oldid=816417"