Kaos lampu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kaos lampu kang isih anyar

Kaos lampu ya iku perangan saka diyan petromak papan urupe geni. Kaos lampu ujude 'awu' kang bisa murub putih padhang nalikane kena geni.

Nalika durung dinggo, kaos lampu wujud katong saka anyaman. Banjur dipasang kanthi digantung ing sarangan lan mèlu kobong dadi awu nalika diyan diurubake.

Kaos lampu (warna putih, ing sajerone semprong) kang dipasang ing diyan petromak