Kaos lampu

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Kaos lampu kang isih anyar

Kaos lampu ya iku perangan saka diyan petromak papan urupe geni. Kaos lampu ujude 'awu' kang bisa murub putih padhang nalikane kena geni.

Nalika durung dinggo, kaos lampu wujud katong saka anyaman. Banjur dipasang kanthi digantung ing sarangan lan melu kobong dadi awu nalika diyan diurubake.

Kaos lampu (werna putih, ing sajerone semprong) kang dipasang ing diyan petromak
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kaos_lampu&oldid=989070"