Kanton Jura

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Cithakan:Infobox Kanton

Kanton Jura (basa Italia lan basa Romansh: Giura) yaiku sawijing katon ing swiss Switserlan kang duwé jembar wewengkon 838 km² uga populasi 69.100 jiwa (2003). Kutha krajané yaiku Delemont.

Kuthamadya[besut | besut sumber]

Ing ngisor iki pratélan sakabehan kuthamadya ing Jura miurut distrik.

Porrentruy[besut | besut sumber]

Delémont[besut | besut sumber]

Franches-Montagnes[besut | besut sumber]

Cithakan:Switserlan