Kanton Jura

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Cithakan:Infobox Kanton

Disambig.svg

Kanton Jura (basa Italia lan basa Romansh: Giura) ya iku sawijing katon ing swiss Swiss kang nduwèni jembar wewengkon 838 km² uga populasi 69.100 jiwa (2003). Kutha krajané ya iku Delemont.

Kuthamadya[besut | besut sumber]

Ing ngisor iki dhaptar sakabehan kuthamadya ing Jura miurut distrik.

Porrentruy[besut | besut sumber]

Delémont[besut | besut sumber]

Franches-Montagnes[besut | besut sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Kanton Jura ing Wikimedia Commons.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kanton_Jura&oldid=983928"