Kanggime, Tolikara

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Kanggime

Peta lokasi Kecamatan Kanggime
Provinsi [[{{{provinsi}}}]]
Tolikara
Jembar wewengkon
Cacah pedunung ---
 - Kapadhetan
Desa/kelurahan

Pambuka[sunting | Sunting sumber]

Distrik Kanggime iku salah sijining distrik (setingkat karo kecamatan) neng Kabupaten Tolikara provinsi Papua.

Desa/Kelurahan[sunting | Sunting sumber]

Bali menyang: Kabupaten Tolikara