Kanggime, Tolikara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kanggime, Tolikara
Nagara  Indonésia
Jembar ---

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Tolikara {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Kanggime iku dhistrik ing Kabupaten Tolikara Propinsi Papua.

Kabupaten Tolikara