Kandhung kemih

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Kandhung kemih

Kandhung kemih, ing anatomi kéwan nyusoni, iku organ badan sing nglumpukaké banyu uyuh sing diwetokaké déning ginjel sadurungé dibuwang. Banyu uyuh mlebu kandhung kemih liwat urètèr lan metu liwat urétra.


Sistem urin

Ginjel | Urètèr | Kandhung kemih | Uréthral sphincter | Urétra

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kandhung_kemih&oldid=928051"