Kandhung kemih

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Impes

Impes, wadhah uyuh, utawa puyuhan ing anatomi kéwan nyusoni, iku organ badan sing nglumpukaké banyu uyuh sing diwetokaké déning ginjel sadurungé dibuwang. Banyu uyuh mlebu impes liwat urètèr lan metu liwat urétra.


Sistem urin

Ginjel | Urètèr | Kandhung kemih | Uréthral sphincter | Urétra