Impes

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Kandhung kemih)
Jump to navigation Jump to search
Impes

Impes, ing anatomi kéwan nyusoni, iku organ badan sing nglumpukaké banyu uyuh sing diwetokaké déning ginjel sadurungé dibuwang. Banyu uyuh mlebu impes liwat urètèr lan metu liwat urétra.


Sistem urin

Ginjel | Urètèr | Kandhung kemih | Uréthral sphincter | Urétra