Kandhang langit, bantal ombak, kemul méga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Wong kang lagi ngumbara.

Kandhang langit, bantal ombak, kemul méga iku paribasan sajeroning Basa Jawa sing tegesé wong sing ora duwé papan panggonan. Utawa, wong kang lagi ngumbara.

Uga delengen[besut | besut sumber]