Kali Ebola

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kali Ebola ya iku kali kang dumunung ana ing Républik Dhémokratik Kongo lor. Kali iki uga dadi salh sijiné sumber banyu kang malaku ana ing Kali Mongala Virus Ebola dijenengi saka kalai Ebola.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Cithakan:Kali ing Républik Dhémokratik Kongo

Koordhinat: 3°19′24″N 20°57′38″E / 3.32333°N 20.96056°E / 3.32333; 20.96056