Kalety

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalety
POL Kalety COA.svg
Lambang Kalety
120px
Lokasi Kalety
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Kalety
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Kalety (Jerman Stahlhammer) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.