Kalèndher Ibrani

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Kalèndher Ibrani (basa Ibrani: הלוח העבריha'luach ha'ivri) utawa Kalèndher Yahudi iku kalèndher lunisolar sing dipigunakaké déning wong Yahudi lan panganut agama Yahudi. Wektu iki kalèndher iki mung dipigunakaké kanggo acara-acara kaagamaan, antara liya kanggo ngitung taun anyar Yahudi lan dian riyaya Yahudi.

Cithakan:Yahudi-stub

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kalèndher_Ibrani&oldid=827058"