Kakawin Arjunawijaya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kakawin Arjunawijaya punika satunggaling kakawin ing basa Jawi Kina déning mpu Tantular.

Ugi pirsani[besut | besut sumber]

Sumber[besut | besut sumber]

  • Kodhe basa ora trep. R. Ng. Poerbatjaraka. 1952. Kapustakan Djawi. Djakarta: Djambatan.