Kadjawèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Kajawèn iku kalawarta basa Jawa kang tinulis ing aksara Carakan lan ingayoman Balé Pustaka. Kalawarta iki terbit ing Indhiya-Nèderlan lan kapeksa mandeg olèhé terbit nalika Jepang ngejegi Tanah Jawa.