Kadhi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kadhi or Payo
Kadhi Chawal from India.jpg
Kadhi Chawal (Kadhi served with boiled rice) from India
Panggonan asalIndian subcontinent
Olah-olahan nasional gegayutanIndia, Bangladesh, Pakistan
Woworan pokokDahi (yogurt), gram flour, vegetables, water
Buku masakan: Kadhi or Payo  Médhia: Kadhi or Payo

Kadhi utawa karhi minangka panganan sing asale saka subbawana India . Iki digawé saka adhedhasar glepung gram, lan ngemot sayur goreng sing diarani pakoras, sing dahi (yogurt) ditambah supaya diwenehi rasa asem. Asring dipangan karo nggodhok beras utawa roti .