Menyang kontèn

Kabiskopan Lapua

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Lapua

Lapuan hiippakunta
Lokasi
NagaraFinlan
Provinsi grejawiTurku & Finlan
MetropolitanBiskop Agung Turku & Finlan
Statistik
Paroki49
Members450000
Informasi
DenominasiGreja Lutheran Injili Finlan
Didegaké1956
KatedralKatedral Lapua
Kapemimpinan saiki
BiskopSimo Peura
Biskop Agung MetropolitanTapio Luoma

Kabiskopan Lapua yaiku salah sijining saka sanga kabiskopan ing Greja Lutheran Injili Finlan. Kabiskopan kasebut didegake ing 1956.

Biskop Lapua[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]