Kabiskopan Bo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Bo

Boënsis
Lokasi
Nagara Giri Sima
TeritorialProvinsi Kidul
Provinsi grejawiFreetown
Statistik
Amba19,694 km2 (7,604 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2012)
1 200 000
50 000 (4.2%)
Informasi
Greja sui iurisGreja Latin
RitusRitus Roma
Didegaké2011
KatedralKatedral Ati Suci Maria, Bo
Imam sekuler35
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopCharles Allieu Matthew Campbell
Peta
Sierra Leone Southern.png

Kabiskopan Bo didegake ing Januari 2011, diparo saka Kabiskopan Agung Freetown. Ana kira-kira 50.000 panganut Katulik Roma ing ngisor yurisdiksi kabiskopan kasebut. Biskop kapisan lan saikine menika Charles Allieu Matthew Campbell.

Deleng uga[besut | besut sumber]

Sumber[besut | besut sumber]

Koordhinat: 7°57′24″N 11°44′19″W / 7.9567°N 11.7386°W / 7.9567; -11.7386