Kabinèt

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kabinet ya iku déwan kang kasusun saka sawatara mantri kang dadi pamaréntah.

Uga delengen[besut | besut sumber]