Kańczuga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kańczuga
POL Kańczuga COA.svg
Lambang Kańczuga
120px
Lokasi Kańczuga
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Kańczuga
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Kańczuga iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.

Pranala njaba[besut | besut sumber]