Ka'í ladrillo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ka'í Ladrillo
Ka'i Ladrillo1.JPG
JinisConfectionery
Panggonan asalParaguay
Woworan pokokPeanuts, molasses
Buku masakan: Ka'í Ladrillo  Médhia: Ka'í Ladrillo

Ka'í Ladrillo minangka panganan cuci mulut khas masakan Paraguayan sing disiapake utamane karo kacang lan molase . [1]Kanggo nyiyapake ka'i ladrillo: roti panggang lan molase. Sawetara jinis sajian uga kalebu sithik jus jeruk utawa jeruk bali, sing menehi rasa pait lan nyuda rasa legi sing akeh banget.

Ka'i Ladrillo

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Carlos Villagra Marsal (1999). Mancuello y la perdiz. LOM Ediciones. p. 111. ISBN 978-956-282-204-6. Dibukak ing 19 August 2012.