Kórnik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kórnik
Kórnik Bnin.PNG
Lambang Kórnik
120px
Lokasi Kórnik
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Kórnik
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Kórnik (Jerman Kurnik utawa Burgstadt ing Perang Donya II) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kórnik&oldid=1002028"