Kéwan buruan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pheasant umum, dikenalake lan diburu minangka game

Kewan buruan utawa kewan buron yaiku kewan sing diburu kanggo panganan, lan daging kewan kasebut. Jinis lan macem-macem kewan sing diburu panganan beda-beda ing macem-macem wilayah ing jagad iki. Iki minangka kewan sing diburu kanggo daging utawa olah raga.

Puyuh Bobwhite, gamebird Amerika Utara sing penting
Kancil buntut putih
Kancil Roe