Kèker

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Wong ngawasaké manuk (birdwatching) migunakaké kèker ing Florida, Amerika.

Kèker ya iku piranti kang bisa dicekel tangan lan pigunané kanggo ndeleng barang kang adoh supaya bisa katon cerak lan cetha.

Piranti iki migunakaké 2 rantaman lènsa lan prisma kang sisih-sisihan.

Isiné kèker


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kèker&oldid=989039"