Jutrosin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jutrosin
POL Jutrosin COA.svg
Lambang Jutrosin
120px
Lokasi Jutrosin
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Jutrosin
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Jutrosin (Jerman Orlahöh) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.