Jus anggur

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gelas anggur diisi jus anggur ungu

Jus anggur minangka ombenan kang dipikolehi saka ngremuk lan nyampur anggur dadi cairan . Ing anggur industri, jus anggur sing ngandhut 7-23 persen saka pulp, tampilan, Asal-Usul lan wiji asring diarani minangka kudu . Gula ing jus anggur ngidini digunakake dadi pemanis, lan difermentasi lan digawe anggur, brendi, utawa cuka .