Julie Ege

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Julie Ege
Barkas:Julie Ege.jpg
Lair(1943-Cithakan:NOMORBULAN-12)12 Novèmber 1943
Høyland, Sandnes, Norwégia
Pati29 April 2008(2008-04-29) (umur 64)
Oslo, Norwégia
Taun aktif1967–1998

Julie Ege (Pangucap cara Nurwégen: [jʉːliə ˈeːɡə]; 12 November 1943 – 29 April 2008) iku sawijining aktris lan modèl Norwégia. Dhèwèké mligi misuwur amarga main ing filem James Bond On Her Majesty's Secret Service (1969) minangka Helen, si "gadhis Skandinavia."

Ege tau omah-omah ping loro lan pinaringan putri loro. Sawisé main filem, dhèwèké nyambut gawé minangka suster perawat nganti patiné. Nalika tilar donya, umuré 64 taun lan dhèwèké nandhang kanker payudara lan kanker paru-paru.

Filmografi[besut | besut sumber]

Autobiografi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]