Jovis Tholus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jovis Tholus, dideleng saka THEMIS.

Jovis Tholus iku gunung ing planèt Mars. Dumunung ing koordinat 18.4° N lan 117.5° W. Gunung iki dijenengaké nganggo jeneng sawijining fitur klasik albedo.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

Deleng uga[besut | besut sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Jovis Tholus ing Wikimedia Commons.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Jovis_Tholus&oldid=1029342"