Jovis Tholus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Jovis Tholus, dideleng saka THEMIS.

Jovis Tholus iku gunung ing planit Mars. Dumunung ing koordinat 18.4° N lan 117.5° W. Gunung iki dijenengaké nganggo jeneng sawijining fitur klasik albedo.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]