Jovis Tholus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jovis Tholus, dideleng saka THEMIS.

Jovis Tholus iku gunung ing planit Mars. Dumunung ing koordinat 18.4° N lan 117.5° W. Gunung iki dijenengaké nganggo jeneng sawijining fitur klasik albedo.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]